Mamić kaže da su odigrali kako su se dogovorili i zato pobijedili klub iz Luksemburga

Dinamo je u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka s 3-0 svladao Folu Esch

29.05.2015., Zagreb - 36. kolo MAXtv Prve lige, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Zoran Mamic.
 Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zagrebački Dinamo s uvjerljivih 3-0 pobijedio je luksemburšku Folu Esch i plasirao se u 3. pretkolo Lige prvaka, a nakon tog susreta trener zagrebačke ekipe Zoran Mamić bio je sretan. Kaže da su njegovi nogometaši odigrali kako je bilo dogovoreno i zato zasluženo slavili.

“Naravno da smo zadovoljni jer ostvarili što smo željeli protiv Fole, a to je pobjeda i prolaz. Mislim da smo bili bolja momčad, da jesmo bolja momčad od Fole i zasluženo idemo dalje”, prenosi Mamićevu izjavu Dinamova stranica.

Riješeno na početku

Utakmica je riješena u prvom poluvremenu nakon kojeg je hrvatski prvak imao vodstvo od 2-0: “Od početka smo dominirali, igrali kako smo se i dogovorili, a naravno da su golovi Pjace došli u odličnom trenutku i na odmor smo otišli s velikom prednosti”, kaže Mamić.

“Na početku drugog dijela su oni zaigrali ofenzivnije, napravili smo par izmjena i stvorili još nekoliko prilika te zabili i treći pogodak. Kažem, dobra utakmica, zadovoljni smo i idemo dalje te se pripremamo prvo za Inter, a onda za Molde”, poručio je trener Dinama.