Nekad je nužno odabrati stranu

Manchester United odlučio je kazniti argentinsku zvijezdu s pola milijuna eura

Di Maria je za velik novac doveden prošlo ljeto iz Real Madrida

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Engleski prvoligaš odlučio je kazniti svoju zvijezdu Angela di Mariju s 500 tisuće eura jer se nije pojavio na klupskim pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, javlja Goal. Di Maria je za velik novac doveden prošlo ljeto iz Real Madrida, a sada se mnogo govori o njegovom nezadovoljstvu u Engleskoj i pretpostavlja da će gotovo sgurno napustiti klub i karijeru nastaviti u francuskom Pais Saint Germainu.

Pregovori u tijeku

Trener PSG-a Laurent Blanc otkrio je da su pregovori u tijeku te oni mogu biti komplicirani jer se odvijaju između dva velika kluba. Međutim, potvrdio je bi on uskoro mogao biti dovršen.

https://www.youtube.com/watch?v=bRh8Sv6T5v0

Louis van Gaal također nije mogao izbjeći ovo pitanje pogotovo jer se bivša zvijezda Real Madrida nije pojavila prošle subote na turneji. Novinari su poslije utakmice pitali Van Gaala gdje je Di Maria, a Nizozemac je izjavio kako ne zna te je novinarima uzvratio protupitanjem ‘znate li vi?’. Argentinac nije jedina Van Gaalova briga jer još uvjiek ne zna što će biti s prvim vratarom Davidom de Geom kojeg se povezuje s Realom.

“Nalazimo se u situaciji koja nije pogodna niti za De Geu, niti za nas, ali niti za klub u koji možda želi otići”, komentirao je Nizozemac kojeg sljedećeg vikenda očekuje prvo kolo Premir lige u kojem će igrati protiv Tottenhama.