Manchester United želi četvoricu Realovih igrača (koje će teško dovesti)

Ronaldo, Bale, Benzema i Varane želja su kluba s Old Trafforda

Real Madrid's French forward Karim Benzema (C) celebrates his goal  with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (L) during the Spanish league football match Elche FC vs Real Madrid at the Martin Valero stadium in Elche on February 22, 2015. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
FOTO: AFP

Španjolski As piše da su čelni ljudi Manchester Uniteda u potrazi za pojačanjima za nadolazeću sezonu odlučili dobrano se zagledati u svlačionicu Real Madrida te da se ondje raspituju za čak četvoricu nogometaša. Jednog od njih, Cristiana Ronalda, već su imali u svom dresu i htjeli bi ga vratiti.

Poznata je frustracija koju portugalski nogometaš osjeća zbog pomanjkanja trofeja i na to računaju u njegovom bivšem klubu nakon odobrenih 200 milijuna eura za pojačanja momčadi. Ugovorno je Ronaldo za klub vezan do kraja lipnja 2018. godine, a odštetna kluazula za prijevremeni raskid suradnje postavljena je na nevjerojatnih milijardu eura. Isto je i u slučaju Garetha Balea kojeg je klub vezao za sebe do kraja lipnja 2019., a koji je isto želja na Old Traffordu.

Poštivanje ugovorne klauzule

Preostala dvojica traženih su francuski napadač Karim Benzema, čija je želja ostanak u klubu ukoliko mu novi trener Rafael Benitez ne poruči drugačije, te Raphael Varane koji bi želio veću minutažu, ali je ugovorno vezan do 2020.

Iz Reala su, navodi se, poručili zainteresiranima da prodaje neće biti, osim ne ispoštuje li se ugovorna klauzula. A 200 milijuna eura upravo je sitnica u odnosu na odštetne svote u Ronaldovom i Baleovom ugovoru.