Talijani tvrde da su Juventus i Mandžukić postigli usmeni dogovor. Sada sve ovisi o Cavaniju

Iz Juventusa su krenuli u pregovore s Atleticom, a Mandžukić je već pristao doći

FOTO: AFP/AFP

Četverostruki uzastopni i aktualni prvak talijanskog nogometnog prvenstva dodatno se približio kupnji Marija Mandžukića, napadača hrvatske nogometne reprezentacije, javljaju talijanski mediji.

Iako je ugovorno vezan za Atletico, rastanak španjolskog kluba i hrvatskog nogometaša vrlo je izgledan. Poznato je da madridski klub traži novog napadača, kao što se i zna da bi jedan takav trebao i Juventusu na čijim je izlaznim vratima Argentinac Carlos Tevez. Poznato je i da su uspostavljeni kontakti na relaciji igrač-talijanski klub, a prema novim informacijama navodno je i usmeno dogovoren transfer.

Juventus kontaktirao Atletico

Mandžukić će gotovo sigurno igrati za Juventus sljedeće sezone, a ta bi vijest trebala dobiti i svoju potvrdu u onome trenutku kada u Torinu shvate da iz PSG-a ne mogu dovesti urugvajskog napadača Edinsona Cavanija. Zato su, javlja se, već stupili u kontakt s Atleticom i krenuli u pregovore oko dovođenja napadača koji je s minhenskim Bayernom, među ostalime, slavio i pobjedu u Ligi prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=uFOQAePnsNk

Mandžukić bi u Juventusu trebao zarađivati četiri milijuna eura nakon odbijanja poreza i prije ostvarivanja bonusa koji će biti dogovoreni i potpisani u ugovoru.