Messijeva bijesna rečenica 'Što gledaš, budalo?' neviđen je hit u Argentini

Referiraju se na Messijev kratki okršaj s nizozemskim igračem Wautom Werghorstom

A man holds t-shirts with an image of Argentine forward Lionel Messi and a phrase reading "What are you looking at, you fool?" at a store in Buenos Aires, on December 12, 2022. - Argentine fans' pride at finally seeing Lionel Messi in charismatic leader mode sparked a commercial furore by selling products with a quarrelsome phrase of his after defeating the Netherlands (4-3 on penalties) in the quarterfinals of the Qatar-2022 World Cup. (Photo by Luis ROBAYO / AFP)
FOTO: AFP

Rečenica kapetana argentinske reprezentacije Lionela Messija koji je nakon četvrtfinala nizozemskom igraču rekao “Qué miras, bobo?” (Što gledaš, budalo), postala je hit u Argentini gdje su se pojavile majice, kape i šalice s tom rečenicom.

Argentinci su Messijev kratki okršaj s nizozemskim igračem Wautom Werghorstom nakon utakmice u petak pretvorili u trenutni novac.

Šalice, majice, zastave…

Tijekom vikenda pojavile su se šalice s tom rečenicom koje su se prodavale za oko devet dolara. Bilo je tu i majica s likom Messija, argentinske zastave i sada već poznate rečenice, koju je Argentinac izgovorio u mix-zoni pred novinarima.

Majice se prodaju za 16 dolara, a šeširi i kape za 22 dolara. Večeras, podsjetimo od 20 sati u polufinalu igraju Hrvatska i Argentina, a charter letovi za Dohu rasprodali su se brzinom munje.