Mirko Filipović odgovorio na prozivanja i dosta žestoko napao nizozemskog borca

Hrvatski borac nije spominjao ime, ali jasno je na koga je mislio

25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica.
Photo: /PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski borac Mirko Filipović odgovorio je na prozivanja od strane Nizozemca Alistara Overeema, koji je poručio da se Hrvat ne želi boriti protiv njega jer mu je on ostao u lošem sjećanju.

Podsjetimo, borba između Filipovića i Overeema iz 2008. godine završila je bez pobjednika, a hrvatski borac putem Facebooka je odgovorio na prozivanja.

https://www.facebook.com/mirko.filipovic.3139/posts/714464295346734

Filipović je napisao: “Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani i to maloumnim izjavama traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana, da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina”, poručuje.

Overeem je ‘tek’ pao na doping testu pred borbu s Juniorom dos Santosom u 2012. godini, iako su ga godinama ostali borci optuživali za uzimanje stereoida, piše Net.hr.