Modrić otkrio što ga frustrira pa priznao da je pod Ancelottijem igrao najbolje

'Boli me kad savijam koljeno stoga moram nastaviti s terapijom'

FOTO: Screenshot Youtube

Hrvatski nogomentni reprezentativac Luka Modrić itekako je nedostajao Real Madridu u čitavom nizu utakmica koje je kroz sezonu propustio zbog ozljeda. Priznao je to trener momčadi Carlo Ancelotti o kojem se sada biranim riječima u rezimeu sezone raspričao hrvatski razigravač.

I dalje ostaje upitno kakva je Ancelottijeva sudbina na klupi Reala. Sam je priznao da će, ukoliko mu klub uruči otkaz, pauzirati godinu dana. U protivnom nastavlja s radom u klubu koji je ove sezone propustio okititi se trofejima.

– Modrić je propustio veći dio sezone i to nas je itekako oslabilo – rekao je nedavno talijanski stručnjak kakav je učinak imala činjenica da je Modrić odigrao samo 16 ligaških utakmica za klub.

Još ne može trčati

– Još uvijek nisam oporavljen. Boli me kad savijam koljeno stoga moram nastaviti s terapijom. Čini se da je liječnička služba bila u pravu kad je prognozirala četiri do šest tjedana oporavka. Trenutačno sam u petom tjednu i još ne mogu trčati – otkrio je svoje zdravstveno stanje Modrić.

https://www.youtube.com/watch?v=ORnf8c1wBFw

Njegov izostanak sigurno je dijelom i razlog zbog kojeg je Ancelottijeva sudbina na klupi Reala upitna. Ako se pita Modrića, tome ne bi trebalo biti tako.

– On je sjajan trener i osoba, a ja sam svoj najbolji nogomet igrao pod njegovim vodstvom. Od prvoga dana ukazao mi je povjerenje. A to što nije osvojio trofeje ne znači da nije dobar – izjavio je Modrić koji je tako stao u obranu Ancelottija na jednak način na koji je to nedavno napravila prva zvijezda kluba, Cristiano Ronaldo.

Sezona je bila loša

Na upit da ocjeni sezonu, Modrić je odgovorio:

– Rezultatski gledano, sezona je bila loša. Nema tu sredine, ili pobjeđuješ ili ne. To možda nije pravedno prema treneru i igračima, ali može biti ključ uspjeha Real Madrida. Da nismo imali tako lošu sreću s ozljedama, moglo je biti drugačije.

Modriću je ovo bila treća sezona u klubu s kojim je osvojio niz trofeja, među kojima i Ligu prvaka. Španjolsko prvenstvo, međutim, još nije.

– Počelo me to pomalo frustrirati. To je jedini naslov koji s Realom nemam, ali sam uvjeren da ćemo sljedeće sezone napraviti sve što možemo da ga osvojimo – zaključio je hrvatski nogometaš.