Nekad je nužno odabrati stranu

Mourinho bi se mogao naći u novim problemima nakon što je s klupe pokazao srednji prst

Incident se dogodio dok je Chelsejev igrač Kenedy slavio svoj prvijenac

FOTO: Screenshot

Portugalac Jose Mourinho u zadnje vrijeme ponovno privlači pažnju iz nenogometnih razloga. Nedavno se sukubio s klupskom liječnicom Evom Carneiro, koja je zbog seksističkih uvreda pokrenula tužbu protiv njega, a upravo su u četvrtak procurili detalji.

Novi dokazi

Mourinhova obrana tvrdi da je Portugalac tijekom te utakmice nije psovao nekome određenom nego općenito, međutim organizacija Women in Footbal predali su FA-ju dokaze prema kojima je psovku ‘filha da puta’ uputio direktno liječnici. Do dokaza su došli nakon konzultacije s prevoditeljem koji je to potvrdio. Ukoliko bude proglašen krivim za ovaj slućčaj mourinhu prijeti pet utakmica zabrane vođenja Chelseaja. podjestimo, liječnica je nakon tog sukoba napustila klub.

https://www.youtube.com/watch?v=sFOgKZNq4qQ
No, nije to jedini incident koji ovih dana okružuuje portugalskog stručnjaka. Ovih dana po internetu se širi video u kojem je Mourinho na početku drugog poluvremena Liga kup utakmice protiv Walsalla prilikom slavlja prvijenca njegovog igrača Kenedyja pokazao srednji prst. No, za sada nije poznato kome ga je uputio.

https://twitter.com/WiIIianaire/status/646776968411660288?ref_src=twsrc%5Etfw