Mourinho je ovim dijalogom s predstavnikom medija nasmijao sve prisutne

Mourinho je na konferenciji za medije pokazao i duhovitu stranu

FOTO: Screenshot

Pravu je komediju izveo menadžer Chelseajeve nogometne momčadi Jose Mourinho odbivši odgovoriti na upit jednog predstavnika medija. Upitan je bio portugalski strateg da prokomentira izjavu Evertonova menadžera Roberta Martineza, a sve vezano uz mogući transfer braniča Johna Stonesa iz redova liverpulske u londonsku momčad. Martinez je takvu mogućnost odbacio, baš kao što je Mourinho odbacio mogućnost odgovora na to pitanje.

“Zar zaista mislite da ću komentirati riječi Roberta Martineza?”, upitao je novinara Mourinho, a nakon što je ovaj nastavio inzistirati upoznao ga s činjenicom da ne komentira tuđe iskaze i mišljenja jer ima i svoje.

Potom je novinar napravio pogrešku i upitao Mourinha što on o svemu misli.

Drugo pitanje

“Sada me pitate za mišljenje? Ne, ne, to vam je drugo pitanje”, upozorio ga je Mourinho i pritom nasmijao sve prisutne.

Potom je potražio i potvrdu ima li pravo novinar na drugi upit, a kada je ovaj nastavio nizati pitanja, Mourinho mu je samo kratko davao do znanja da ga ne zanimaju.

Treće pitanje

Uslijedilo je pitanje istog predstavnika medija o komentaru skupine Lige prvaka u kojoj je Chelsea smješten s Portom, kijevskim Dinamom i Maccabijem iz Tel Aviva.

“Ne, ne, to vam je treće pitanje”, još je jednom sve nasmijao Mourinho, pa i samoga sebe, i poručio da će na pitanja o Ligi prvaka govoriti tek nakon što odradi zaduženja u engleskom prvenstvu.