Mourinho priznao da je Leicester bio bolji i da Chelsea ne može do prva četiri mjesta

Leicester City pobijedio je 2-1 londonski klub

FOTO: AFP

U posljednjoj utakmici 16. kola Premier lige Leicester City je na svom stadionu s 2-1 bio bolji od Chelsea. Domaćini su s 35 bodova, dva više od Arsenala, zadržali vodeću poziciju, dok je londonski klub na 16. mjestu s 15 bodova.

Trener gostiju Jose Mourinho priznao je da je njegova momčad izgubila od bolje momčadi.

Neki ne mogu dosegnuti razinu za koju su sposobni

“Bili smo bolja momčad 20-25 minuta, možda maksimalno 30. oni su bili bolji sat vremena. Teško je gledati kako neki igrači ne mogu dosegnuti razinu igre za koju su sposobni. Jedini način kako bi se to promijenilo je raditi na vrhunskoj razini”, kazao je portugalski trener.

“Izgubili smo mogućnost da dođemo među prve četiri momčadi na kraju sezone”, dodao je Mourinho za Sky Sports.

‘Hazard je tražio izmjenu’

O ozljedi veznjaka Edena Hazarda u prvom poluvremenu, trener Chelsea je dodao:

“On je odlučio napustiti igru i onda je sigurno ozbiljna ozljeda. Prva reakcija je bila kako ne može nastaviti, druga kako želi probati nastaviti. međutim, nakon prvog koraka kazao je da nemože. Sigurno je ozlijeđen”.

Mahrezova želi do 40. boda

Alžirski veznjak Leicestera Riyad Mahrez je i nakon utakmice samo ponovio ono što cijelo vrijeme trener Leicestera Claudio Ranieri ponavlja, kako je prvi cilj doći do 40. boda i tako osigurati ostanak u Premier ligi.

“Odigrali smo veliku utakmicu i zasluženo pobijedili. Još nismo sigurni za ostanak, trebamo 40 do 42 boda kako bi to ostvarili”.