Mourinho tvrdi da se ne vraća u Inter, a dao je i još jednu prilično briljantnu izjavu

Nakon otkaza u Chelseaju Portugalac se rijetko obraća putem madija

Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho pulls up his coat during a UEFA Chamions league group stage football match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge stadium in west London on November 4, 2015.  AFP PHOTO / BEN STANSALL / AFP / BEN STANSALL
FOTO: AFP

Manchester United u četvrtak je doživio još jedan sramotan poraz pa navijači sve glasnije traže smjenu Lousa van Gaala i imenovanje Jose Mourinha njegovim nasljednikom.

Nakon otkaza u Chelseaju Portugalac rijetko daje izjave, a s obzirom da se trenutno nalazi u Italiji gdje će pratiti dvoboj Intera, svoga bivšeg kluba, i Sampdorije, novinare je zanimalo hoće li se vratiti u klub i koji su mu planovi.

Ručak s Morattijem

“Dolazim u Milano na da kako bi se vidio s Massimom Morattijem. Iz Intera sam otišao 2010., a od tada nisam imao vremena otići na ručak s njegovom obitelji. Poslije toga namjeravamo otići na utkamicu pogledati Inter i nadam se pobjedu. To će biti jako emotivno za mene”, izjavio je Mourinho za La Stampu te je nastavio.

https://twitter.com/DominatorGolden/status/700763449228267520

“Moramo odmah raščistiti da neću biti trener Intera od iduće sezone. Klub ima svoj projekt i imaju moju podršku”, poručio je Portugalac te je najavio povratak nogometu.

Tražen

“Moj sljedeći klub? Zaista ne znam, ali je sigurno da volim nogomet i da ću mu se vratiti s istim žarom i ambicijama kao i uvijek. U ovom trenutku poštujem svakog trenera i sve klubove. No, ja ne tražim klub, klubovi traže mene”, zaključio je Mourinho.

Podsjetimo, Mourinho je bio na klupi Intera od 2008. do 2010. S klubom je u zadnjoj sezoni osvojio trostruku krunu nakon čega je prešao u Real Madrid.