Na ovom videu možete vidjeti kako su nogometaši Dinama proslavili naslov

Na službenoj Facebook stranici kluba objavljen je jedan isječak iz svlačionice

FOTO: Facebook

Zagrebački Dinamo u subotu je upsiao visoku 5:1 pobjedu protiv Splita čime je osigurao deseti zastopni nalov prvaka Hrvatske. Nogometaši Dinama su odmah nakon utakmice krenuli sa slavljem, a na službenoj Facebook stranici kluba objavljen je i jedan isječak iz svlačionice.

– Čestitam momčadi na vrijednoj i zasluženoj pobjedi i naslovu prvaka. Pokazali su kroz cijelu sezonu da su najbolji, da su zasluženo tu gdje jesu i večeras itekako imaju razloga da se vesele pa čak i popiju koje piće – rekao je nakon utakmice Zoran Mamić.

[VIDEO] DINAMO JE ŠAMPION! WE ARE THE CHAMPIONS!

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Saturday, 2 May 2015

– Prvaci smo i presretni smo. Mislim da smo danas pokazali smo najbolji te smo tako baš sa stilom osvojili naslov. Jako sam sretan, cijela momčad je sretna i ponosna, ali nije još gotova sezona i želimo osvojiti duplu krunu – izjavio je Arijan Ademi.

Henriquez sretan pogocima

– Jako sam sretan što smo osvojili naslov prvaka. Naravno da sam presretan i zbog svoja tri pogotka, a posebno jer su nam olakšali doći ovdje do pobjede i osigurati naslov prvaka. Dinamo je najbolji, cijelu sezonu smo to pokazivali i potpuno zasluženo smo prvaci – rekao je Angelo Henriquez.

Podsjetimo, zagrebački klub poveo je u 23. minuti preko čilenaskog napadača Angela Henriqueza, a isti nogometaš udvostručio je prednost zagrebačkog kluba sedam minuta kasnije, da bi do trećeg gola i hat-tricka stigao u 57. minuti. Gol za Split postigao je Mršić u 42. minuti. U drugom poluvremenu Dinamovi igrači postigli su još dva gola, a strijelci su bili Ćorić (78) i Hodžić (79).