Nekad je nužno odabrati stranu

Na predstavljanju u Veroni Antu Rebića su pitali je li on novi Alen Bokšić. Evo što im je odgovorio

'Spreman sam pomoći momčadi koja nije u potpunosti ostvarila potencijal.'

HARRISON, NJ - JULY 21: Ante Rebic #11 of ACF Fiorentina and Serge Aurier #19 of Paris Saint-Germain fight for the ball in the first half during the International Champions Cup at Red Bull Arena on July 21, 2015 in Harrison, New Jersey.   Elsa/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Fiorentinin malo korišteni hrvatski napadač Ante Rebić u petak je predstavljen u klubu u kojem će do kraja sezone igrati na posudbi. Riječ je o posljednjeplasiranoj momčadi talijanskog prvenstva Veroni.

“Teško mi je samoga sebe opisivati”, kazao je Rebić potom ponudio ipak nešto precizniji opis što navijači kluba koji je u 19 kola osvojio samo osam bodova i niti jednom pobijedio mogu očekivati:

Spreman dati svoj maksimum

“Napadač sam, a volim igrati na lijevoj strani, no zabijao sam i s desne strane. Imam 22 godine i ovdje se nadam nastaviti svoj igrački rast. Svoje ću osobine pokazati na travnjaku, ali nisam plašljivac i ne bojim se pozicije u kojoj se klub nalazi. Jesam li novi Alen Bokšić? Mlad sam, preda mnom je velik put da bih postao kao on.”

“Bio sam svjestan da me Verona želi dok sam igrao za Fiorentinu i zato sam odlučio doći ovdje i pokušati pomoći. Znam da neće biti lako, ali obećajem dati sve od sebe za momčad za koju smatram da nije u potpunosti još ostvarila svoj potencijal”, kazao je Rebić.