Mamić je siguran da će Guardiola dobiti izvještaj Dinamove pobjede, a možda i pogledati cijelu utakmicu

Dinamo je s 4-1 pobijedio Osijek u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi

FOTO: PIXSELL

Nogometaši zagrebačkog Dinama u petak su po teškom vremenu s 4-1 pobijedili na svojem terenu Osijek i uvjerljivim trijumfom najavili dvoboj s njemačkim Bayernom koji ih očekuje u Ligi prvaka sljedeći tjedan.

“Čestitke momčadi na dobro odrađenoj utakmici, igrači su se dosta dobro prilagodili uvjetima i mislim da smo zasluženo dobili. Drago mi je da nije bilo novih povreda i da se možemo pripremati za ono što nas čeka idući tjedan”, prenosi Mamićevu izjavu Dinamova stranica.

Trener Dinama prokomentirao je težak teren u utakmici s Osijekom i naglasio kako mu je drago da je dvoboj odigran. “Naravno da ovo nisu pravi uvjeti, ali toga ima u nogometu. Drago mi je da nije bilo odgode jer su se ponekada ovakve utakmice znali odgađati, ali možda bih govorio drugačije da nismo dobili ili da se netko ozlijedio”, rekao je.

Detalj s utakmice Dinama i Osijeka
Detalj s utakmice Dinama i Osijeka PIXSELL

Treneru Dinama na kraju konferencije za medije je postavljeno pitanje hoće li strateg Bayerna Pep Guardiola dobiti izvještaj ove utakmice. Mamić je siguran da hoće. “S obzirom na njegov rad i uspješnost sam prilično siguran da će minimalno dobiti izvještaj ako ne pogledati cijelu utakmicu”, završio je.