Nakon što je Istra primila šest golova, njen trener kaže da igrači ništa nisu krivi

Istra je poražena na gostovanju kod Lokomotive u Zagrebu sa 6-1

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Lokomotiva je u zadnjoj utakmici 2. kola HNL-a sa 6-1 pobijedila Istru, a nakon tog susreta treneri su iznijeli svoje dojmove. Dok je Lokomotivin strateg Ante Čačić, poprilično očekivano, bio jako zadovoljan, kod Istrinog Igora Pamića vladalo je drugačije raspoloženje. No, sam preuzima odgovornost, a ništa ne predbacuje igračima.

“Prvo što ću reći, što je normalno u ovakvom porazu, da preuzimam odgovornost. Igrače neću dirati, nisu oni tu ništa krivi, nisam očekivao ovako visok poraz”, prenosi Pamićevu izjavu Tportal.

Radom do napretka

Pamić naglašava da se samo trudom mogu ispraviti nedostaci: “Znam da imam puno posla, čime raspolažem, sve mi je jasno. Mi smo radili neke stvari jako loše u odnosu na pripreme. U pojedinim trenucima bili smo solidni, ali zato što Lokomotiva igra s malo igača u obrani. Idemo dalje, idemo radit”, rekao je.

Istru u sljedećem kolu očekuje teška utakmica protiv Hajduka: “Igračima je najteže, sigurno da očekujem da budemo bolji. Ne daj bože ovakvi. Nemamo puno vremena da korigiramo stvari”, poručio je Pamić.