Nakon što je Realu prodao Kovačića, Inter će povisiti svoju ponudu za Perišića

Talijanski klub će za hrvatskog reprezentativca uplatiti 20 milijuna eura

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts after he scored in a friendly football match between German first division Bundesliga  team VfL Wolfsburg and Swiss first division team FC Zurich in Singen, southern Germany, on July 21, 2015.
FOTO: AFP

Nakon što je objavljeno da je milanski Inter prodao Real Madridu hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, a postao je potvrdio i trener crno-crvenih Roberto Mancini, talijanski mediji javljaju da se taj klub još više angažirao oko transfera drugog hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića iz Wolfsburga. Pretpostavlja se da će Inter od Reala za Kovačića dobiti oko 35 milijuna eura, a Gazzetta dello Sport javlja da je Inter nakon toga povisio svoju ponudu za Perišića.

Posuba za početak

Stoga je, prema pisanju tog medija, Inter ponudio Wolfsburgu da će Perišića prvo uzeti na jednogodišnju posudbu za osam milijuna eura, umjesto pet koliko su prvo nudili, a na kraju sezone otkupiti njegov ugovor za dodatnih 12 milijuna.

Tako bi ukupna vrijednost odštete za hrvatskog reprezentativca iznosila 20 milijuna eura, što je točno koliko Wolfsburg traži za Hrvata. No, problem bi mogao biti što odšteta nije odjednom uplaćena već se o posudbi u početnoj fazi, a to Nijemci navodno ne žele.

https://www.youtube.com/watch?v=-Nr3OxJfV6g