Nani više nije igrač Manchester Uniteda, stigao u Tursku i potpisao za Fenerbahče

Klub je potvrdio prelazak najavom njegova predstavljanja navijačima tijekom dana

Manchester United’s former Portuguese midfielder Luis Nani (C) gestures as he arrives at the Sabiha Gokcen airport on July 5 2015 in Istanbul. Nani will sign a new contract on July 6 with Istanbul's Fenerbahce Football Club. AFP PHOTO/ OZAN KOSE
FOTO: AFP

Krilni nogometaš Manchester Uniteda i portugalske nogometne reprezentacije Luis Nani kompletirao je prelazak u redove turskog prvoligaša Fenerbahčea nakon uspješno odrađenih liječničkih pretraga.

Klub je potvrdio prelazak 28-godišnjeg nogometaša najavom njegova predstavljanja navijačima tijekom dana na stadionu, a transfer je plaćen šest milijuna eura. Nani bi se u klubu trebao zadržati tri sezone.

Nova prilika

“Sretan sam što sam stigao. Na ovaj transfer gledam kao na novu priliku u karijeri, imam šansu za dokazivanje. Kada sam vidio navijače koji su očekivali moj dolazak osjećao sam se sretnim i želim im vratiti za to igranjem najboljeg nogometa. Stigao sam u klub koji ima velike planove”, potvrdio je Nani.

https://www.youtube.com/watch?v=GfuiiQJXr2c

Portugalac je, inače, bio članom Manchesterove momčadi od 2007. godine, a posljednju je sezonu proveo na posudbi u Sportingu iz Lisabona.