Navijači Arsenala na Twitteru su (ponovno) jako impresionirani svojim golmanom Petrom Čechom

Češki vratar ove sezone je ponajbolji igrač Arsenala

Arsenal's Czech goalkeeper  looks on during the English Premier League football match between Newcastle United and Arsenal at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England, on August 29, 2015.

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Nogometaši Arsenala u nedjelju su odigrali 0-0 na teškom gostovanju kod Stoke Cityja i zahvaljujući jednom osvojenom bodu vratili se na vrh tablice Premier lige. Najbolji nogometaš u ekipi Topnika bio je njihov vratar Petr Čech, koji je i proglašen igračem utakmice.

Nakon utakmice na Twitteru su se pojavile brojne reakcije navijača Arsenala koji sipaju pohvale na Čechov račun i hvale klub što je doveo 33-godišnjeg golmana na početku sezone iz Chelseaja. Opravdano, jer je taj vratar jedna od glavnih uzdanica Arsenala u borbi za titulu u Premier ligi.

https://twitter.com/VieiraPaddy/status/688786544950439936?ref_src=twsrc%5Etfw