Navijači na zub uzeli Mitrovića nakon isključenje protiv Arsenala

U 131 odigranu minutu već je skupio dva žuta i jedan crveni karton

Newcastle United's Serbian striker Aleksandar Mitrovic (R) reacts after receiving a red card during the English Premier League football match between Newcastle United and Arsenal at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England, on August 29, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

U tijeku je utakmica 4. kola engleskog nogometnog prvenstva između Newcastlea i Arsenala. U drugo poluvrijeme ući će se uz početnih 0-0, a domaći Newcastle i bez isključenog Aleksandra Mitrovića.

Napadač srpske nogometne reprezentacije tek je započeo svoju karijeru na Otoku i za sada mu nikako ne ide. Vide to i navijači koji nemaju milosti za njegovu prilagodbu već samo riječi poruge nakon što je ovaj sakuplja javne opomene kao na traci. Ovaj je puta isključen već u 16. minuti, a navijači su to prokomentirali ovako:

https://www.youtube.com/watch?v=M0orLLVIh0M

https://twitter.com/FootyAccums/status/637597460106452992?ref_src=twsrc%5Etfw