Navijači žele u prvoj momčadi Reala vidjeti Modrića, ali ne i Kovačića

U najvećem dijelu momčadi koja igra u formaciji 4-2-3-1 nema iznenađenja

FOTO: screenshot/marca.com

Španjolski list Marca objavio je koji sastav Real Madrida navijači Kraljevskog kluba žele gledati u sljedećoj sezoni. Real je postavljen u formaciji 4-2-3-1 jer se očekuje da će novi trener Rafael Benitez igrati u tom sustavu.

Bez velikih iznenađenja

Očekivano, u njemu se nalazi hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je ključan igrač španjolskog viceprvaka, ali nema drugog Hrvata Matea Kovačića koji je prije par dana stigao iz Intera u klub iz Madrida.

U najvećem dijelu momčadi nema iznenađenja. Na vratima Reala nalazi se kostarikanski golman Keylor Navas koji je uvjerljivo zauzeo tu poziciju nakon odlaska dosadašnjeg čuvara mreže Ikera Casillasa u Porto. Obrana je u očekivanom sastavu, a u njoj su Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane i Marcelo. Par zadnjih veznih igrača čine već spomenuti Modrić i Toni Kroos.

Ispred njih je najbolji igrač Reala Cristiano Ronaldo, španjolski talent i miljenik publike Isco te Kolumbijac James Rodriguez. Zanimljivo je da Realovi navijači u tom dijelu ekipe ne žele gledati Garetha Balea kojeg je Kraljevski klub platio gotovo 100 milijuna eura, no nikad nije u potpunosti osvojio publiku na stadionu Santiago Bernabeu.

U napadu se nalazi Francuz Karim Benzema koji je i do sada bio prvi ofenzivac Reala.