Neki engleski list piše da Manchester United za jako velik novac dovodi dva igrača

Navodno klupski dopredsjednik želi dovesti barem jednu veliku zvijezdu za sljedeću sezonu

Real Madrid's Colombian midfielder James Rodriguez gives the thumbs up during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) football match Cadiz CF vs Real Madrid at the Ramon de Carranza in Cadiz on December 2, 2015.  AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER / AFP / CRISTINA QUICLER
FOTO: AFP

Još jedna očajna sezona, u kojoj su opet daleko od borbe za naslov u Premier ligi, a u Ligi prvaka se nisu plasirali u drugi krug, nagnala je čelnike Manchester Uniteda da krenu u ofenzivu kad su u pitanju pojačanja.

Prema pisanju Manchester Evening Newsa, izvršni dopredsjednik Uniteda Ed Woodward odlučan je u namjeri da na Old Trafford dovede barem jednu veliku zvijezdu za sljedeću sezonu, a na radaru su dva potencijalna kandidata. Pozivajući se na francuske izvore, spomenuti dnevni list tvrdi da Crveni vragovi žele Edena Hazarda (25) iz Chelseaja i Jamesa Rodrigueza (24) iz Real Madrida.

Više od 150 milijuna eura za dvojac

U oba slučaja će United pokušati iskoristiti nezadovoljstvo igrača u sadašnjim klubovima. Hazard ove sezone igra vrlo slabo, kao i cijeli Chelsea, i navodno je odlučan na ljeto napustiti Stamford Bridge. Interes za njega pokazuju Real Madrid i Barcelona, a i u Unitedu su uvjereni da mogu ući utrku za zvijezdu koja bi, procjenjuje se, mogla koštati 85 milijuna eura.

Španjolski su mediji ovih dana puni napisa o sukobu Jamesa Rodrigueza s novim Realovim trenerom Zinedineom Zidaneom. Ne poprave li odnose, Kolumbijac bi na ljeto mogao biti na prodaju, a Manchester United je spreman ući u igru. Cijena bi se, piše MEN, mogla kretati oko 78 milijuna eura.