Neki mediji javljaju da je Barcelona već osnažila momčad za sljedeću sezonu i da bi trebao stići Ezequiel Lavezzi

Navodno bi Lavezzi u Barceloni trebao zarađivati četiri milijuna eura po sezoni

Argentina's forward Lionel Messi (C) gestures next to teammates midfielder Javier Mascherano (L) and forward Ezequiel Lavezzi (R) during a training session at "Cidade do Galo", in Vespasiano, near Belo Horizonte, some 470kms north of Rio de Janeiro on June 17, 2014, ahead of the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F football match Argentina against Iran to be held at the Mineirao Stadium in Belo Horizonte on June 21.   AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
FOTO: AFP

Ezequiel Lavezzi dogovorio je osobne uvjete suradnje s Barcelonom i u redove aktualnih španjolskih prvaka trebao bi stići krajem sezone u transferu iz Paris Saint-Germaina. Tvrdnja je to nekolicine medija koji podsjećaju da argentinski krilni nogometaš ugovorno vezan za parišku momčad samo do kraja aktualne sezone. Navodno bi prelaskom u Barceloninu nogometnu momčad trebao potpisati trogodišnji ugovor uz jamčenih četiri milijuna eura po sezoni.

Cijelu je priču, tvrdi se, još prije nekoliko dana u Barceloni zgotovio igračev agent. Lavezzi je dobar prijatelj Lionela Messija i Javiera Mascherana, istaknutog dvojca kluba, inače i njegovih suigrača iz reprezentativnog dresa.

Prije dolaska u PSG, 30-godišnjak koji se može koristiti i na mjestu napadača, nastupao je za Napoli, a razvojne nogometne godine i prve profesionalne ugovore imao je u klubovima iz domovine, San Lorenzu i Estudiantesu iz Buenos Airesa.

https://www.youtube.com/watch?v=5Cy3tQ2HYBU