Neki mediji pišu da će Igor Štimac zamijeniti Pamića na klupi Istre 1961

Zadnji trenerski posao Štimac je obavljao na klupi Zadra

03.04.2015., stadion Kranjceviceva, Zagreb – MAXtv 1. HNL, 27. kolo, NK Lokomotiva – NK Zadar. Trener Zadra Igor Stimac. Photo:/
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Loši rezultati u HNL-u mogli bi koštati posla trenera Istre Igora Pamića. U 12 odigranih kola Puljani su upisali samo tri pobjede, a nakon nedjeljnog poraza od Hajduka (0-3), navijači su zatražili njegov odlazak. Pamić je na konferenciji za novinare nakon susreta rekao da o njegovoj smjeni ne odlučuju navijači nego predsjednik kluba Michael Glover.

Obavljeni razgovori

No, Regional Express piše kako je Pamićeva sudbina neizvjesna te da bi ga na klupi mogao zamijeniti bivši izbornik Igor Štimac. Prema njima razgovori između kluba i Štimca obavljani su prije utakmice s Hajdukom što je potvrdio i sam Štimac, ali je poručio da će se više znati za koji dan.

Podsjetimo, zadnji trenerski posao Štimac je obavljao na klupi Zadra, a klub je napsutio krajem prošle sezone. činjenica je da Zadrane nije mogao spastiti od ispadanja, a slična borba mogla bi ga čekati i u Istri. Znakovito je to što su Pamić i Štimac na kraju prošle sezone ušli u žestoku polemiku nakon što je bivši izbornik oštro kritizirao Istru i njenog trenera.