Neki mediji pišu da je Gervinho od kluba tražio privatnu plažu i helikopter

Sam igrač i klub tvrde da takvih nesvakidašnjih zahtjeva nije bilo

Roma's forward from Ivory Coast Gervinho controls the ball during the Italian Serie A football match Roma vs Sampdoria at the Olympic Stadium in Rome on March 16, 2015. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
FOTO: AFP

Romin bjelokošćanski krilni napadač Gervinho neće kako se čini karijeru nastaviti u Al-Jaziri, a sve zbog navodno nevjerojatnih uvjeta u ugovoru koje klub iz Abu Dhabija nije želio ispuniti. Ako su istiniti, oni uistinu zvuče nesvakidašnje, mada se sam Gervinho u obraćanju medijima od njih ograđuje. Navodno je od kluba među ostalime zatražio helikopter i privatnu plažu.

“Helikopteri, plaže i zrakoplovne karte? Zaista ne znam odakle te informacije dolaze. Nisam imao takve zahtjeve. Kada ja potpisujem ugovor, ne zanimaju me takve stvari. Sve što je o meni izrečeno nije istina”, tvrdi 28-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti.

O zahtjevima je medije obavijestio izvor iz kluba, ali i sam klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sada tvrdi da su “pregovori sa igračem zastali zbog nekih tehničkih detalja, a ne zbog potraživanja igrača koja su objavljena u nekim medijima.”