Njemački mediji tvrde da je Manchester United pripremio 160 milijuna eura za Thomasa Müllera

Taj bi novac trebao pokriti transfer i Müllerova primanja

TOPSHOTS
Bayern Munich's forward Thomas Mueller gestures during the UEFA Champions League football match FC Barcelona vs FC Bayern Muenchen at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 6, 2015.     AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
FOTO: AFP

Manchester United pripremio je ukupno 160 milijuna eura kojima misli namiriti transfer Thomasa Müllera iz minhenskog Bayerna i njegova primanja u petogodišnjem ugovoru. Suradnja nije dogovorena i riječ je tek o informaciji koju je plasirao novinar njemačkog Bilda Christian Falk.

Müller, koji je ugovorno za Bayern vezan do 2019. godine, nije se želio upustiti u komentiranja priče. Tek je izjavio ne objašnjavajući o kojem je klubu riječ:

“Čast je kad vas traži veliki klub, a to je i nagrada za dobre igre. Ali, sretan sam u Bayernu s kojim imam i ugovor, pa na ta nagađanja nemam što dodati.”

https://www.youtube.com/watch?v=u-LUTKoJvXQ

Manchester United u potrazi je za napadačem nakon što je klub napustio Radamel Falcao, a na izlaznim je vratima i Robin van Persie. Müller pokriva pozicije centralnog i drugog napadača, a iskoristiv je i na desnome krilu.