Novinar uglednog španjolskog lista tvrdi da je Arsenal ponudio 60 milijuna eura za Aubameyanga

Kike Marin u prošlosti se nije pokazao kao pretjerano pouzdan izvor

Dortmund's Gabonese striker Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring showing his Batman shirt during the German first division football Bundesliga match Borussia Dortmund vs FC Schalke 04 on November 8, 2015, 2015 in Dortmund, western Germany. 

RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. 
==RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT THE DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. / AFP / PATRIK STOLLARZ
FOTO: AFP

Novinar španjolskog lista El Confidencial, jednog od uglednijih u toj zemlji, Kike Marin dosio je u četvrtak u prvi plan zahvaljujući svojoj objavi na Twitteru da je londonski Arsenal Borussiji Dortmund ponudio 60 miluijuna eura za napadača Pierre-Emericka Aubameyanga kojeg namjerava dovesti u zimskom prijelaznom roku.

Marin je napisao da je ta informcija potvrđena, ali neće ga svi uzeti kao vjerodostojan izvor informacija jer je prije nekoliko mjeseci s velčikom sigurnoćću objavio da Arsenal dovodi napadača Real Madrida Karima Benzemu. Tom prilikom je objavio i da je Arsenalu drugi izbor Bayernov Robert Lewandowski. Sada se dobro zna da od toga nije bilo ništa, a španjolski novinar je pokvario svoju reputaciju.