Ova obrana Romera zasigurno će razveseliti mnoge navijače Manchester Uniteda

Vijest da De Gea neće braniti u prvoj utakmici sezone zabrinula je fanove

FOTO: Screenhot

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal u petak je potvrdio da najbolji klupski igrač prošle godine, David de Gea neće braniti na otvaranju sezone protiv Tottenhama. Razlog tomu nije ozljeda nego činjenica da još uvijek nije poznato hoće li ostati u klubu ili otići u Real Madrid. Na prijateljskoj utakmici s PSG-om De Gea je pokazao nedostatak koncentracije, a nizozemski stručnjak želi da se što prije riješi njegovo pitanje kako bi momčad mogla biti fokusiranija na ono što je rped njima.

Valdes odbačen

Vijest da De Gea neće braniti u prvoj utakmici sezone zabrinula je fanove diljem svijeta koji su se pitali tko će ga zamijeniti. Victor Valdes je u svađi s trenerom i očekuje se da će otoći iz kluba. Preostale opcije su neiskusni Sam Johnstone i Sergio Romero, koji je doveden ovog ljeta kao pojačanje i potencijalna zamjena za odlazećeg Španjolca. Romero je prošlo Svjetsko prvenstvo branio odlično, pogotovo protov Nizozemske koju je tada vodio upravo Van Gaal. Iako je zadnju godinu bio zamjena Danijelu Subašiću u Monacu, Romero se pokazao u dobrom izdanju na ovogodišnjoj Copa Americi što je uvjerilo Van Gaala da ga dovede

Romero na vratima

No, on je prekratko u momčadi, pa je pitanje koliko je imao vremena upoznati suigrače kako bi se što bolje razumjeli na terenu. Međutim, sudeći po snimci s treninga, Romero je pokazao da ima kvalitet potrebne za momčad poput Manchester Uniteda, što bi moglo ohrabriti njihove navijače, ali i trenera da ga odabere u sastav za prvu premierligašku utakmicu u novoj sezoni.