Ovako je Keylor Navas grubo prizemljio Yayu Tourea (i poklopio Ramosa)

Navas je krenuo izbijati već izbijenu loptu i pritom okrenuo Tourea u zraku

Goalkeeper Keilor Navas (top) of Real Madrid punches the ball away from Yaya Toure of Manchester City and team-mate Pep (bottom) during the International Champions Cup football match between English Premier League team Manchester City and Spanish side Real Madrid in Melbourne on July 24, 2015. AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
FOTO: AFP

Nogometaši Real Madrida i Manchester Cityja odigrali su pripremnu utakmicu koja je završila pobjedom španjolske momčadi 4-1. Donijelo je to Realu ukupnu pobjedu na International Champions Cupu u Australiji.

U utakmici koja je ponudila nekoliko krasnih golova i ‘rukomet‘ u režiji Sergija Ramosa, viđen je i jedan prilično grub prekršaj Realova vratara Keylora Navasa. Situacija u kojoj je kostarikanski čuvar mreže prošao nekažnjeno dogodila se u desetoj minuti ogleda u tijeku jednog od napada engleskog Premierligaša.

Loša komunikacija Navasa i Ramosa, koji je već izbio loptu koju je golman ciljao, dovela je do grubog kontakta Realovog čuvara mreže i Yaye Tourea. Bjelokošćanski veznjak pritom je teško prizemljen, dok je Ramos također završio na travnjaku ‘poklopljen’ svojim suigračem s vratiju.

https://www.youtube.com/watch?v=z793nY06dCI