Ovo je možda i najbolja snimka onog Messijevog (fantastičnog) pogotka

Jedan od navijača koji je bio na tribinama kao da je znao što slijedi

FOTO: Screenshot

Sjajan pogodak Lionela Messija obilježio je finale Kupa kralja. Nakon susreta u kojem je Barcelona slavila s 3:1 protiv Athletic Bilbaa, Messijev potez u kojem je nadmudrio više protivničkih igrača, prošao do šesnaesterca i neobranjivo poentirao, proglašen je jednim od najboljih “solo golova” u povijesti.

Zanimaju ga samo trofeji

Jedan od navijača koji je bio na tribinama kao da je znao što slijedi u trenutku kad je Messi na desnoj strani primio loptu pa je uz pomoć kamere na svom mobitelu snimio (nevjerojatno dobar) video vjerojatno najboljeg pogotka sezone.

https://twitter.com/MESSlSTATS/status/605209739257970690

Reakcije sportskih komentatora

– Ne gledam na rekorde, nisu razlog zašto igram nogomet. Golovi me zanimaju, kao i svakog igrača koji igra na mojoj poziciji. Više od svega, zanimaju me trofeji, oni su moj cilj igranja za Barcelonu i uvijek će biti moja motivacija. Nema ničeg boljeg od osvajanja trofeja s momčadi – rekao je Messi u jednom intervjuu nakon utakmice.

Messijev pogodak u finalu Kupa posebno su doživjeli sportski komentatori u prijenosima uživo, a njihove reakcije pogledajte u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Er_BrpYrfZU