Ovom je rečenicom Leicesterov menadžer jasno dao do znanja da na Andreja Kramarića ne računa

'Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci', kazao je Ranieri

04.09.2014., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Cipar. Andrej Kramaric, Giorgos Efrem. 
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nije lako posljednjih mjeseci hrvatskom napadaču Andreju Kramariću. U Leicester Cityju gotovo uopće ne igra, a Europsko prvenstvo u Francuskoj sve je bliže.

Želi li biti među igračima koje će izbornik Ante Čačić voditi na Euro, 24-godišnji nogometaš će morati skupiti zadovoljavajući broj minuta na terenu. U drugoplasiranoj momčadi engleske Premier lige to se ne čini mogućim, a čvrstu odluku o odlasku iz kluba tijekom zimskog prijelaznog roka još uvijek nije donio. Možda mu u tome pomognu riječi trenera Claudija Ranierija koji je u izjavi za Sky Sports prilično jasno dao do znanja da ne računa na njega.

‘Izgubit će novih šest mjeseci’

“Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, bit ću sretan jer smatram da je fantastičan napadač. No, u mojoj će mu momčadi biti teško jer preferiram Leonarda Ullou, Jamieja Vardyja i Shinjija Okazakija u napadu”, otvoreno je poručio Ranieri.

Kramarić je ove sezone u Premier ligi odigrao samo 22 minute, raspoređene u dvije utakmice. Posljednjih se mjeseci spominjalo da su za bivšeg napadača Dinama i Rijeke zainteresirani talijanski prvoligaši Sampdoria i Torino, a Sky Sports tvrdi da bi ga na posudbu do kraja sezone voljelo dovesti i više engleskih klubova.