Ovom reakcijom su Van Gaal i Giggs prokomentirali Chicharitov promašaj jedanaesterca

Chicharito je promašio nekoliko prilika, a ističe se ona s bijele točke

Manchester United's Javier Hernandez reacts after falling while shooting a penalty and missing it during the UEFA Champions League playoff football match between Club Brugge and Manchester United at Jan Breydel Stadium in Bruges, August 26, 2015. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND
FOTO: AFP

Nije se Javier Chicharito Hernandez proslavio u srijedu tijekom utakmice Bruggea i Manchester Uniteda koja je završena pobjedom engleske momčadi 4-0 i njenim plasmanom u Ligu prvaka.

Ušao je u igru za sastav s Old Trafforda u drugom poluvremenu utakmice, točnije u 64. minuti umjesto strijelca Andera Herrere, te se u povjerenom mu vremenu iskazao s nekoliko loših reakcija.

Imao je priliku upisati se na listu strijelaca i udarcem s bijele točke, no niti to mu nije pošlo za rukom budući da se poskliznuo tijekom izvođenje udarca.

Pritom treba naglasiti da mu je loptu prepustio kapetan momčadi Wayne Rooney koji je u tom trenutku već imao upisan hat-trick. A, ovom su reakcijom promašaj prokomentirali menadžer momčadi Louis van Gaal i njegov pomoćnik Ryan Giggs:

Jasno, nisu izostale niti reakcije navijača:

https://twitter.com/Ayres96S/status/636635628151685125?ref_src=twsrc%5Etfw