Pavasović-Visković kaže kako se ne boji kazni. Pogotovo ne onih od Šukera i Mamića

Splićani ne žele da Marić ikada više sudi Hajduku, čak ni pionirima

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon subotnjeg derbija Prve HNL između Hajduka i Dinama (0-0), u Splitu se još nisu smirili zbog odluka suca Brune Marića. Navijači Hajduka jučer su htjeli ući u teren i doći do suca iz Daruvara, poznatog po mnogo boljim odnosima s upravom Dinama nego onoj Hajdukovom.

Zaštitari štitili suca Marića

Nakon dosuđenog jedanaesterca za Dinamo u posljednjim trenucima utakmice, iz svečane lože krenuli su prema terenu predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović-Visković, sportski direktor Goran Vučević i predsjednik uprave kluba Marin Brbić.

Zaštitari su uspjeli zaštititi glavnog suca utakmice i odvesti ga do svlačionice.

“Bruno Marić je došao u Split s očitom namjerom da nas pokrade. U poluvremenu sam se spustio pred svlačionicu i priznao mi je da su on i dodatni sudac vidjeli kako je Benković igrao rukom. Postoje svjedoci koji su ga čuli. Zahtjevamo od čelnika sudačke organizacije da nam više nikad ne delegiraju Marića, pa ni na utakmice pionira. Ovo je sramota za hrvatski nogomet”, Večernji list donosi izjavu Brbića.

“To je svinjarija”

Ljubo Pavasović-Visković završio je nakon utakmice u policiji, jer je morao dati izjavu i ponoviti što je sve izgovorio Mariću.

“To je svinjarija što je Marić napravio, godinama nam ovo rade. Žalim što me izbacio iz takta, ali to je svinjarija. Došlo je krajnje vrijeme da se nešto promijeni u hrvatskom nogometu. Sankcije za mene? Tko da me kazni, Davor Šuker ili Zdravko Mamić. Takvih se sankcija ne bojim,” rekao je Pavasović-Visković.