Pedantni sudac sve je zapisao pa je Suarez suspendiran dvije utakmice zbog izgreda na utakmici s Espanyolom

Suarez se nakon kup utakmice sukobio s igračima Espanyola

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez reacts during the UEFA Champions League football match second leg semi final FC Bayern Munich vs FC Barcelona in Munich on May 12, 2015.  AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Luis Suarez nije prošao bez kazne nakon što se obračunao s igračima Espanyola na utakmici osmine finala Kupa kralja. Glavni sudac unio je u zapisnik sve Suarezove prijetnje, pa se urugvajski napadač, i inače poznat po izgredima, našao na meti Disciplinske komisije.

Meta igrača Espanyola

Dobio je dvije utakmice kazne u Kupu kralja pa će propustiti uzvrat sljedećeg tjedna u koji Barcelona ulazi s prednošću od 4:1, kao i potencijalnu prvu utakmicu četvrtfinala.

Suareza su igrači Espanyola vrijeđali za vrijeme utakmice, spominjući mu i majku, a Suarez im se nakon dvoboja obratio riječima: “A koliko trofeja imate?”. Naravno, sve je bilo začinjeno prijetećim gestama.

Barcelona najavila žalbu

Barcelona je najavila žalbu na ovu odluku. S obzirom da se suspenzija iz Kupa kralja ne prenosi u Primeru, Suarez će moći pomoći suigračima u borbi za naslov španjolskog prvaka.