Pedro bi svakog trenutka trebao napustiti Barcelonu i otisnuti se u Manchester United

Cijena transfera kreće se oko 30 milijuna eura i Barcelona ju je spremna prihvatiti

Barcelona's forward Pedro Rodriguez celebrates his goal during the Spanish league football match Elche FC vs FC Barcelona at the Martinez Valero stadium in Elche on January 24, 2015.  AFP PHOTO / JOSE JORDAN
FOTO: AFP

Manchester United i Barcelona započeli su pregovore koji bi trebali rezultirati slanjem Pedra na Old Trafford. Spominje se vrijednost transfera oko 30 milijuna eura.

Preciznije, prema napisima dijela španjolskih medija krilni bi napadač Barcelonine momčadi i španjolske nogometne reprezentacije u englesku Premierligu trebao preseliti vrlo skoro nakon što klubovi usuglase odštetu. Katalonci žele 30 milijuna, Manchester United pregovore je otvorio s 27, a spominje se da bi to mogla biti brojka koja će Pedra usmjeriti na Otok nakon što se ispregovaraju bonusi koji se kreću do šest milijuna eura. Iste će Barcelona dobiti od Manchester Uniteda odradi li Pedro određene stavke koje će imati u ugovoru s engleskim klubom.

Dodaje se da menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal želi Pedra imati spremnog za kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka krajem mjeseca i da je Barcelona spremna prihvatiti spomenuti iznos.