Perišić će biti ključni igrač Intera. Tvrdi to predsjednik kluba Erick Thohir

'Učinio sam sve da dođem, sada se moram koncentrirati na igru', kazao je Perišić

FOTO: Twitter

Nakon što je u večernjim satima nedjelje službeno potvrđen prelazak Ivana Perišića iz Wolfsburga u Inter, krilni igrač hrvatske nogometne reprezentacije sada je dao i svoje prvo viđenje tog transfera.

Još u nedjelju službena internetska stranica njegova dojučerašnja kluba objavila je rastanak od Hrvata koji je u klubu proveo dvije i pol uspješne, dvama trofejima začinjene sezone. Osvojio je Perišić s Wolfsburgom DFB-Pokal i slavio u utakmici njemačkog Superkupa i od kluba se oprostio sa 18 pogodaka u 70 odigranih bundesligaških utakmica.

Sreća i ponos

Sada, u dresu milanskog Intera u kojem bi se trebao zadržati do ljeta 2020., kaže:

“Zahvaljujem se na dobrodošlici. Pregovori su bili dugotrajni i posljednja dva mjeseca postao sam nervozan jer otkako sam čuo da me Inter želi bio sam ponosan i sretan. Učinio sam sve da dođem, sada se moram koncentrirati na igru.”

“Potpisali smo igrača koji je kombinacija snage i tehnike. Njegov talent i vizija nesumnjivo će od njega učiniti ključnog igrača sastava Roberta Mancinija. On je kvalitetno pojačanje”, prokomentirao je posao predsjednik kluba Erick Thohir.

Inter je u sezonu startao dvjema pobjedama. U prvome kolu svladao je Atalantu 1-0, a u drugom, igranom u nedjelju, sastav Carpija 2-1. Sve je golove u dosadašnjem dijelu prvenstva za klub iz Milana postigao crnogorski napadač Stevan Jovetić.