Perišić i Brozović asistencijama i golom spasili Inter od poraza

Osim Perišića i Marcelo Brozović se istaknuo asistencijom

FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović upisao je asistenciju dok je i Ivan Perišić uz asistencije dao i gol u nedjeljnoj utakmici s Veronom (3:3). Brozović je zaigrao od prve minute, dok je Perišić ušao početkom drugog poluvremena.

Inter je od samog početka dominirao na gostovanju, a to su iskoristili u devetoj minuti kada su došli do vodstva. Brozović je izveo korner nakon kojeg je Murillo glavom posalo loptu u mrežu.

Perokret došao s Perišićem

Potom je Verona preokrenula. U 12. minuti Hellander je zabio glavom poslije ubačaja Marronea, a četiri minute kasnije Verona je povela. Marrone je ubacio iz prekida, a Pisano je zabio.

U drugom poluvremenu Mancini je umjesto Mela uveo Perišića, no Verona je opet dala gol. U 57. minuti Marrone je ubacio, a Ionita zabio. Pet minuta kasnije Inter je smanjio zaostatak golom Icardija na Perišićevo dodavanje s lijeve strane.

Hrvatski reprezentativac poslije toga se i sam upisao u strijelce, točnije u 78. minuti. Inter je ovim remijem sada na četvrtom mjestu s 45 bodova, jednim manje od Fiorentine. Verona je i dalje posljednja momčad prvenstva s 15 bodova.