Perišić neće biti prodan Interu, tvrdi Wolfsburgov sportski direktor Allofs

Inter je ponudio dva milijuna eura za posudbu i još 18 za otkup ugovora

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic  (L) and Wolfsburg's French defender Josuha Guilavogui  vie for the ball during the German Cup DFB Pokal final football match between BVB Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg at the Olympic Stadium in Berlin on May 30, 2015.  AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FOTO: AFP

“Nemamo ga namjere prodati”, poručio je Interu i svim klubovima zainteresiranim za dovođenje Ivana Perišića sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs.

Prema pisanjima nekih medija Inter je ponudio dva milijuna eura za posudbu veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije i 18 dodatnih za otkup njegova ugovora po završetku sezone.

“Znam da je Inter bacio na njega oko, a oni nisu jedini koji ga prate. Nemamo ga namjere prodati, a osim toga mislim i da taj potez Interu ne bi ekonomski odgovarao”, dodao je Allofs.

Perišić se ne bi protivio transferu

Perišić je u Wolfsburg, u prošloj sezoni drugoplasirani klub njemačkog prvenstva, stigao u siječnju 2013. godine u transferu vrijednom osam milijuna eura iz dortmundske Borussije. S klub je ugovorno vezan do kraja lipnja 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=iHa6mCGOdIY

Ako je vjerovati riječima igračeva agenta Tončija Martića, Perišić ne bi imao ništa protiv Bundesligu zamijeniti Serijom A:

“Nije problem u dogovoru Intera s nama, već je problem između klubova. Inter bi bio sjajno odredište, ali će sve ovisiti o cijeni koju njemačku klub izvjesi za Ivana. Ponovit ću, problem je dogovor klubova.”