Perišićev bratić djelomično povukao svoju izjavu. Ipak nije siguran da Ivan nije cijepljen

Nakon objave njegove izjave kako se 'Ivan nije cijepio', Petar Perišić nazvao je novinara Jutarnjeg

21.06.2021., Firhill Stadium, Glasgow, Skotska - UEFA Europsko prvenstvo 2020, trening Hrvatske nogometne reprezentacije dan uoci utakmice 3. kola, skupine D protiv Skotske. Ivan Perisic. 
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Jutarnji list danas je objavio razgovor s bratićem hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Novinar je, piše, u Kopenhagenu slučajno sreo Petra Perišića koji mu je dao nekoliko izjava o svom bratiću koji je, nakon pozitivnog testa na koronu, u nedjelju glavna vijest u zemlji.

Zbog samoizolacije koja mu je određena, jedan od najvažnijih članova reprezentacije 10 dana neće moći igrati. HNS od jutra ne želi odgovoriti na brojna novinarska pitanja je li Ivan Perišić cijepljen protiv korone, pozivajući se na GDPR.

Nazvao je novinara

“Ivan se nije cijepio, skoro nijedan igrač iz Intera nije bio cijepljen. Čuli smo se u subotu nakon informacije da je pozitivan. Naravno da je bio u šoku, kao i svi mi. Mogu samo zamisliti kako mu je doista bilo, ali on je nevjerojatno zreo, kao igrač i kao čovjek”, izjavio je prvo Petar Perišić novinaru Jutarnjeg.

Nakon objave njegove izjave, Petar Perišić nazvao je novinara Jutarnjeg i kazao kako ipak nije siguran da njegov bratić nije cijepljen. Tu je informaciju, tvrdi, čuo iz medija, a ne od Ivana Perišića osobno. Nije naveo o kojim je medijima riječ.