Pirlo je poprilično iskreno opisao Contea koji bi trebao preuzeti Chelsea, rekavši da je on zvijer s dvije supruge

Pirlo je s Conteom surađivao u aktualnom talijanskom prvaku Juventusu

Juventus' coach Antonio Conte reacts after the Cup of Italy Juventus vs Napoli at the Olympic Stadium in Rome on May 20, 2012. Napoli defeated Juventus by 2-0. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS
FOTO: AFP

Sve je izglednije da će talijanski trener i sadašnji izbornik nacionalne momčadi te zemlje Antonio Conte od sljedeće sezone voditi londonski Chelsea, a to je prokomentirao 26-godišnji nogometaš Andrea Pirlo koji je s njim surađivao u Juventusu.

Odlučuje o svemu

“Jako volim Contea. tog čovjeka poštujem i divim mu se. Znam da, ako uzme posao, sve će morati biti pod njegovim uvjetima””, rekao je Pirlo za engleski list Mirror. “To znači da će on odlučiti koje igrače želi dovesti, a kojih se riješiti i kojim stilom želi igrati”, kazao je.

`Samo ga pustite, bit će uspješan`

“On nije trener za vlasnike koji će mu se miješati u posao. A ako mu dopustite da radi sve kako želi, dobit ćete momčad koja igra atraktivan nogomet i bit će, bez sumnje, jako uspješna”, poručio je Pirlo koji je zatim progovorio o Conteovom karakteru. “U njemu je zvijer. Bio sam u svlačionici kada je u poluvremenu utakmice u kojoj smo vodili ušao u prostoriju jako ljut i bacao bočice vode zbog nekih pogrešaka”, otkrio je.

“Nogomet je njegov život. Znam da ostaje budan do tri ili četiri ujutro i proučava video snimke utakmica i priprema se za sljedećeg protivnika. Dobro da je njegova supruga Elisabetta puna razumijevanja , a ako Conte preuzme Chelsea, sigurno će ona imati puno vremena za uživanje u Londonu. Jer Conte ima dvije supruge – nju i nogomet”, poručio je.