Pivarić misli da je Dinamo odigrao bolje nego protiv Arsenala i da je pobjeda Olympiakosa nezaslužena

'Nismo zaslužili samo bod, nego i pobjedu, sva tri boda'

20.10.2015., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina F, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Olympiakos. Omar Elabdellaoui, Josip Pivaric. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Poraz Dinama u utakmici protiv Olympaikosa (0-1) upisan u utorak u utakmici 3. kola skupine F nogometne Lige prvaka teško je pao Dinamovim igračima.

“Čestitam momčadi na fantastičnoj utakmici, bili smo kompaktni, čak i bolji nego protiv Arsenala. Bili smo konkretniji i siguran sam da nismo zaslužili ovaj rezultat. Nismo zaslužili samo bod, nego i pobjedu, sva tri boda. Imali smo stative. Trenutačno sam dosta uzrujan”, rekao je Josip Pivarić i okrenuo se nadolazećoj utakmici:

Ista igra, bolji rezultat

“Nećemo se zamarati ostalim rezultatima u skupini, baviti kombinacijama. Možemo biti ponosni na naše izvedbe. Nadam se da ćemo moći ponoviti ovakvu igru u Pireju, ali i izvući bolji rezultat.”

Izjava Domagoja Antolića bila je na istom tragu.

“Velika šteta. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Imali smo sve, dvije stative i druge šanse, dominirali smo na terenu, kontrolirali posjed lopte, ali nismo zabili”, kazao je Dinamov kapetan i zaključio:

“Znali smo da ćemo imati šansu na našem terenu, da će oni čekati u početku u obrani. Pokazali smo da smo u najmanju ruku ravnopravni i trebamo se dobro spremiti za uzvrat. Bez obzira na sve – oni su favoriti tamo, a mi autsajderi. Sve što uzmemo u Pireju, čak i bod, bit će jako dobro za nas.”