Pobjednici Roland Garrosa Dodig i Melo poraženi u četvrtfinalu Wimbledona

Ispali su od izraelsko-njemačkog para Jonathan Erlich - Philipp Petzschner

Brazil's Marcelo Melo (R) and Croatia's Ivan Dodig celebrate with the trophy following their victory over US Bob and Mike Bryan celebrate at the end of the men's double final match of the Roland Garros 2015 French Tennis Open in Paris on June 6, 2015.    AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
FOTO: AFP

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo poraženi su u četvrtfinalu Wimbledona u konkurenciji parova od izraelsko-njemačkog para Jonathan ErlichPhilipp Petzschner 6-4, 2-6, 2-6, 4-6.

Osvojili Roland Garros

Pobjednici Roland Garrosa i drugi nositelji Wimbledona dobro su ušli u meč i dobili su prvi set 6-4. Nažalost, ostatak meča prošao je u dominaciji Erlicha i Petzchnera. U drugom setu dva puta su oduzimali servis Dodigu i Melu, u trećem setu još dva puta, kao i u četvrtom setu. Meč je ukupno trajao dva sata i 10 minuta.

Dodig i Melo su na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu stigli do polufinala, u Roland Garrosu su pobijedili, a sada su zapeli u četvrtfinalu. Najbolji rezultat u Wimbledonu ostvarili su 2013. kada su poraženi u finalu.

Erlich i Petzschner će u polufinalu igrati protiv Britanca Jamiea Murrayja i Australca Johna Peersa koji su bili bolji od austrijsko-brazilskog para Alexandera Peye i Brune Soaresa 6-4, 7-6 (3), 6-3.