Pogledajte kako je bugarski napadač Berbatov dočekan u Tudorovom PAOK-u

Govori se da će bugarski napadač imati najveću plaću u cijeloj ligi

FOTO: screenshot/youtube

Slavni bugarski napadač Dimitar Berbatov sljedeće će sezone biti igrač grčkog prvoligaša PAOK-a čiji je trener hrvatski stručnja Igor Tudor. Berbatov je u svojem novom klubu dočekan poput velike zvijezde, a lokalni mediji pišu da će slavni Bugarin imati najveću ‘plaću u grčkoj ligi.

Dočekan poput junaka

Berbatov je dočekan na stadionu Toumbi poput velikog heroja, a na njegovom predstavljanju je bilo mnogo navijača od kojih su neki zapalili baklje.

Bugarin za napad na titulu

Tridesetčetverogodišnji Berbatov unatoč svojim godinama i dalje može puno pomoći grčkom prvoligašu, a s njim u kadru Tudor ima momčad koja može mnogo ozbiljnije ciljati na osvajanje naslova prvaka.

Pogledajte snimku njegovog predstavljanja.

https://www.youtube.com/watch?v=lwFBaH-OJ1M

Berbatov je prošlu sezonu proveo u francuskom Monacu, a u PAOK stiže kao slobodan igrač. On je potpisao jednogodišnji ugovor sa PAOK-om, i prema objavljenom u medijima bit će najplaćeniji igrač u grčkoj Prvoj ligi.

Činilo se kako će bugarski napadač od sljedeće sezone igrati za englesku Aston Villu, ali s klubom iz Birminghama se nije uspio dogovoriti o plaći, pišu otočki mediji.

Bugarski napadač je karijeru počeo u sofijskom CSKA-u, a potom je igrao za Bayer Leverkusen, Manchester United, Tottenham, Fulham, dok je prošlu sezonu proveo u Monacu. U pet godina u Leverkusenu zabio je 91 gol, u dvije sezone u Tottenhamu 46, a za Manchester United postigao je 56 pogodaka.

Najbolji je strijelac bugarske reprezentacije svih vremena, u 78 utakmica zabio je 48 golova.