Pogledajte kako je izgledao Malokuov lob za kojeg Burić kaže da ga nije nimalo iznenadio

Da sam mogao na poluvremenu bih mijenjao sve igrače

01.03.2015., stadion Poljud, Split - Utakmica 23. kola MAXtv 1.HNL izmedju HNK Hajduk i NK Zadar.  Elvir Maloku.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Napadač Hajduka Elvir Maloku zabio je gol za pamćenje u 58. minuti utakmice protiv Slaven Belupa u kojoj je pomogao svojoj momčadi da ne doživi poraz na svom terenu. Iako trener Damir Burić imao samo riječi hvale za napadača, činjenica je da nije upisao prvenstvenu pobjedu.

“Vidjeli smo dva različita poluvremena. Iznenadio sam se našom igom u prvom. Da sam mogao na poluvremenu bih sve mijenjao. Nedopustivo je da onako igraju. Pričat ćemo o tome”, rekao je Burić nakon utakmice. Međutim, ono što im ne ide u u prvenstvu lakše ostvaruju u Europi.

Hvali napadača

“Nismo pokazali pravo lice nakon Europe gdje smo dobro igrali. I druge momčadi imaju problema s tim. Samo Chelsea i Bayern nemaju takvih problema jer imaju dvije momčadi”, rekao je Burić te je prokomentirao Jeffersonovu grešku koju je po njemu napravio jer je umoran.

Burić je na kraju ipak morao biti zadovoljan jer je Hajduk nakon minus dva gola u mreži uspio doći do izjednačenja golovima Malokua i Milovića. Posebno je upačetljiv bio lob za prvi gol Hajduka.

“Elvir je odradio utkamicu na visokom nivou. Za mene to nije iznenađnje jer je svaki put kad je ušao u igru dao doprinos”, poručio je Burić kojeg ovog četvrtka čeka uzvrta u Europskoj ligi protiv Stromsgodseta.

Fantastičan lob Malokua pogledajte OVDJE.