Pogledajte kako je Jurgen Klopp bio ljut nakon poraza od Bilićevog West Hama

West Ham je u 20. kolu Premier lige s 2-0 pobijedio Liverpool

FOTO: screenshot/twitter

West Ham, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, na svojem je terenu s 2-0 pobijedio favorizirani Liverpool. U prvom dijelu sezone Čekićari su deklasirali Liverpool s 3:0 na Anfieldu, a sada su se pokazali pretvrdim orahom za istog suparnika i na Upton Parku. Nije Liverpoolu pritom pomogla ni promjena trenera, u kolovozu je Bilić sredio Brendana Rodgersa, a ove subote i Jürgena Kloppa. West Ham je tako po prvi put nakon 52 godine dvaput u istoj sezoni engleskog prvenstva srušio Liverpool. Ujedno je Bilićeva momčad ostala neporažena i u osmoj domaćoj utakmici zaredom u Premier ligi, a ovom je pobjedom preskočila Redse na ljestvici te, barem privremeno, skočila na peto mjesto.

Njemački trener Liverpoola bio je, očekivano, poprilično nezadovoljan nakon susreta. Ustvrdio je da njegovi igrači daju samo 90 posto svojih mogućnosti i da je ovo dobar dan za ljutnju.

“Ovo nije dan kad mogu reći da sam razočaran, sada sam bijesan. Ne možete pobijediti ako date 90 posto, morate pružiti 100 posto. Imali smo velik posjed lopte, ali stvorili smo malo prilika, a posebno sam bijesan na to kako smo igrali u obrani. Pa ako protivnička momčad ima Carolla kako je moguće da dozvolite toliko centaršuteva”, izjavio je Klopp.

Igrač Liverpoola i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren navodi da je potrebno promijeniti mentalitet.

“Primili smo dva jeftina gola. Moramo bolje trčati, više se boriti. Moramo promijeniti mentalitet”, rekao je Lovren.