Hrvatski reprezentativci Instagram zatrpali slikama slavlja na Malti

Veliko slavlje nastavljeno je satima nakon pobjede nad Maltom

FOTO: screenshot/instagram

Hrvatski nogometni reprezentativci u utorak su pobjedom nad Maltom osigurali nastup na Europskom prvenstvu, a nakon velikog slavlja u svlačionici, pojedini reprezentativci su na društvenoj mreži Instagram objavljivali fotografije i video snimke dobrog raspoloženja među Vatrenima.

Ivan Perišić, strijelac jedinog gola na utakmici, objavio je video sa suigračem Nikolom Kalinićem a u opisu je napisao: “.. Hajduk, Dinamo, Osijek, Rijeka .. Dalmatinac, Slavonac, Zagorac .. veceras uživajmo i slavimo svi k’o jedno!”

https://instagram.com/p/8y8r9cLtyg/

Na profilu hrvatskog nogometnog saveza objavljena je fotografija Luke Modrića, Šime Vrsaljka i Danijela Subašića uz opis: “Jake zadarske snage pobjedničke hrvatske reprezentacije – Modrić, Subašić i Vrsaljko. Bravo dečki!”

Nadalje, igrač Barcelone Ivan Rakitić je objavio fotografiju cijelog stožera i predsjednika HNS-a Davora Šukera s reprezentativcima.

View this post on Instagram

🇭🇷🇭🇷🇭🇷Idemoooo.!!!! 😃👍🙏 France we are coming..😃

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Nikola Kalinić je objavio fotografiju iz autobusa, a u njenom opisu zahvalio Italiji koja je u drugoj utakmici pobijedila Norvešku i tako omogućila Vatrenima da osiguraju Euro. “Euro 2016. Grazie Italia”, napisao je napadač Fiorentine.

View this post on Instagram

Euro 2016 🇫🇷🇫🇷🔝🔝 Grazie Italia🇮🇹🇮🇹

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on