Pogledajte novi video o netrpeljivosti Ikera Casillasa i Davida de Gee

I drugi video dokazuje da među njima ne vladaju dobri odnosi, a kamoli prijateljstvo

FOTO: Screenshot

Kada se upale mikrofoni Iker Casillas, prvi izbor za čuvara mreže u Real Madridu i španjolskoj nogometnoj reprezentaciji, spremno će reći da je 24-godišnji David de Gea vrhunski golman koji može pojačati svaki klub. Udaljen od mikrofona maksimalno će mu otežati dobrodošlicu.

Nakon video-zapisa s parkirališta ispred terena na kojem su španjolski reprezentativci vježbali, a koji je više nego jasno ukazivao na netrpeljivost između Casillasa i golmana Manchester Uniteda koji će, sve je izglednije, stići u Real Madrid, stiže i nastavak koji dokazuje da među njima ne vladaju dobri odnosi, a kamoli prijateljstvo.

https://www.youtube.com/watch?v=GNDX_k9VkYs

Pomanjkanje dobrih odnosa

Borba za “jedinicu” u dresu reprezentacije uskoro bi trebala prerasti i u borbu za prvi izbor trenera Rafaela Beniteza kada su klupske utakmice u pitanju. I to sve više smeta deset godina iskusnijeg Casillasa koji se ignoriranjem kolege trudi jasno mu dati do znanja da nije poželjan.

Video s treninga, na kojem se Španjolci pripremaju za prijateljsku utakmicu protiv Kostarike i kvalifikacijsku za Euro 2016. protiv Bjelorusije, samo je nastavak onoga što se događalo na parkiralištu, a koji ukazuje na pomanjkanje dobrih odnosa među vratarima.

https://www.youtube.com/watch?v=AB5iqjj6EVA