Pogledajte pogodak kojim je Mario Pašalić pomogao Monacu plasirati se u osminu finala Francuskog kupa

Pašalić je bio strijelac u produžetku utakmice za vodstvo 2-1

Monaco's Croatian midfielder Marco Pasalic celebrates after scoring during the UEFA Champions League playoff football match between Valencia CF vs AS Monaco FC at the Mestalla stadium in Valencia on August 19, 2014.  AFP PHOTO/ BIEL ALINO
FOTO: AFP

Nogometaši Monaca plasirali su se u osminu finala Francuskog kupa nakon što su rezultatom 3-1 u produžetku utakmice svladali drugoligašku momčad Eviana. Drugi pogodak za Monaco, za vodstvo 2-1, zabio je Mario Pašalić u 104. minuti utakmice.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić dvoboj je odgledao sa klupe za pričuvne igrače, a Pašalić u njemu nastupio u punoj minutaži. Strijelac je Chelseajev veznjak na posudbi u klubu iz Kneževine bio s udaljenosti od nekih osam metara od gola vratara Johanna Duranda u gužvi okružen trojicom igrača suparničke momčadi.

Zabio i Beaulieu

Drugi je to Pašalićev gol u ovom natjecanju u isto toliko utakmica. Precizan je bio i u 10-2 golijadi protiv Beaulieua kada je glavom pogodio za vodstvo 9-0.

Golove za Monaco postigli su još Lacina Traore u samoj završnici prvog poluvremena i Helder Costa za konačnih 3-1 na kraju utakmice. Na 1-1 prije Pašalićevog gola izjednačio je Kamin.

https://www.youtube.com/watch?v=_5SVU2qEOZQ