Priča oko Mourinha i Manchestera ne staje, sada su objavljeni detalji njegovog ugovora i prilično su zanimljivi

Portugalac je navodno prijateljima rekao da je od ljeta trener engleskog velikana

FOTO: AFP

Nakon što je britanski Daily Mail objavio da je Jose Mourinho priznao prijateljima da će od ljeta postati trener Manchester Uniteda, sada je Mirror donio neke detalje ugovora, koji su poprilično zanimljivi.

Prema toj engleskoj dnevnoj novini Portugalac je navodno potpisao suradnju na tri godine, a plaća bi mu trebala iznositi 15 milijuna funti što je oko 20 milijuna eura.

Transfer politika

Također, Mourinho u klub namjerava dovesti sportskog direktora Atletico Madrida Andreu Bertu. Jedna od navećih priomjena tiće se transfera. Do sada je brigu oko toga vodio izvršni potpredsjednik kluba Ed Woodward, a tu bi ulogu sada preuzeo Portugalac osobno.

Ako je ovo istinito Juan Mata bi uskoro mogao napustiit klub. Naime, Mournho je donio odluku o njegovoj prodaji dok je bio trener Chelseaja, iako je Španjolac dvije godine zaredom bio najbolji klupksi igrač.

Popis igrača

Što se tiče igrača koje bi želio dovesti, priču oko toga objavio je Daily Star. I dok Mirrove informacije i ne djeluju previše nestvarne, ono što je objavio ovaj drugi tabloid zvuči baš tako.

https://twitter.com/MufcFlash/status/697701136728461312

Prema njima na listi Mourinhovih želja nalaze se redom: Neymar, Edinson Cavani, Thomas Müller, Paul Pogba i Raphael Varane.


Napomenimo i to da je aktualni trener Manchester Uniteda Lous van Gaal prije nedjeljne utakmice s Chelseajem poručio kako je cijela priča o sastanku predstavnika kluba i Mourinha izmišljena.