Prisjetite se četiri pogotka koja su obilježila dvoboje Uniteda i Cityja

Gradski rivali odmjerit će snage ove nedjelje na Old Traffordu

FOTO: Screenshot

Dvoboj između gradskih rivala Manchester Uniteda i Manchester Cityja zasigurno je utakmica koja će ovog vikenda privući najviše pažnje. U susretu trećeplasirane i četvrtoplasirane momčadi Premier lige ulozi su veliki. Oba tima žele osigurati mjesto u Ligi prvaka tako da treneri neće imati puno prostora za kalkulacije.

Uoči veklikog gradskog derbija prisjetite se četiri pogotka koja su obilježila ove susrete.

1. Sergio Aguero, travanj 2013.

Manchester United je u travnju 2013. godine već osigurao naslov prvaka. Međutim u posljednjem dvoboju Alexa Fergusona protiv ljutih rivala Sergio Aguero je postigao pobjednički pogodak kojim je razveselio mnogobrojne fanove koji su pohodili Old Trafford tog popodneva.

https://www.youtube.com/watch?v=dxaZVEg4Udo

2. Robin van Persie, prosinac 2012.

Robin van Persie postao je junak navijača nakon što je iz slobodnog udarca u prosincu 2012. zabio pobjednički pogodak na Etihadu čime je United krenuo po naslov prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=85Pj-jqueT0

3. Mario Balotelli, listopad 2011.

Problematični Mario Balotelli stalno je privlačio pozornost zbog ponašanja izvan terena. U utakmici koja se igrala u listopadu 2011. na Old Traffordu postigao je pogodak koji neće ostati zapamćen po naročitoj ljepoti koliko po natpisu na majici koji je pokazao tijekom slavlja – why always me.

4. Wayne Rooney, veljača 2011.

Kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney zaslužan je za najljepši pogodak u gradskim derijima. U veljači 2011. zabio je pobjednički pogodak škaricama nakon Nanijevog ubačaja sa strane. Taj je pogodak kasnije nominiran za nagradu Ferenc Puškaš.

https://www.youtube.com/watch?v=qOYcn0_fKHk