Procurili su detalji ugovora kojeg su potpisali Modrić i Real Madrid (a možete ih pročitati ovdje)

Raskine li Modrić ugovor s klubom to će ga koštati 500 milijuna eura

FOTO: Screenshot

Football Leaks, internetska stranica na kojoj se objavljuju detalji ugovora koje profesionalni nogometaši sklapaju i potpisuju sa klubovima, otkrila je i klauzule stavljene u onaj kojim se Luka Modrić vezao za madridski Real.

Riječ je o ugovoru kojeg je veznjak hrvatske nogometne reprezentacije potpisao sa španjolskim velikanom po dolasku iz Tottenhama 2012. godine. Točnije, potpisali su ga Modrić, njegov agent i Jose Angel Sanchez u ime kluba nakon dogovorenog transfera vrijednog 30 milijuna eura.

Odlazak bi ga koštao

Čitljivo je iz njega, prenosi španjolski sportski dnevnik As, da je Modrićeva plaća u prvoj sezoni u Real Madridu iznosila oko 4.75 milijuna eura (preciznije 4.749.670), odnosno da je već u drugoj sezoni uvećana na 5.643.155 eura. Isti izvor podsjeća i da je Modrić 2014. godine, dakle po osvajanju klupskog desetog naslova u Europi, potpisao produljenje suradnje s, vjeruje se, poboljšanim uvjetima.

Ostati bi u klubu sa Santiago Bernabeua prema njemu trebao do 2018., a odluči li se na raniji odlazak, dodaje se i to djeluje kao najzanimljivija klauzula u ugovoru, to će ga koštati 500 milijuna eura.

Modric1Modric2